Får vi chans på dig?

Hur ska vi övertyga dig om att vi inte är som andra fastighetsbolag?

Utöver att vi ständigt utvecklas och blir större både inom kommersiella fastigheter men också inom bostäder så älskar vi att utveckla våra medarbetare.

För oss handlar det inte bara om objekt vi förvaltar utan om kundkontakten med våra hyresgäster, vi jobbar för att göra deras hem till en bättre plats.

Vi söker alltid engagerade personer

Erfarenhet, kompetens? Visst är det bra, men vi är inte som andra fastighetsbolag. För oss är det viktigast att du har hjärtat på rätt ställe, att du engagerar dig i både fastigheterna och människorna som befinner sig i dem. Framförallt att du älskar det du gör. Du är aldrig ensam hos oss, vi jobbar som ett team och vi tror att alla människor kan lära sig kompetens och få erfarenhet på vägen.

Hjärtat i vårt fastighetsbolag är våra anställda, vill du bli en av oss?

Varför Falbo fastigheter?

För att vi älskar vårt jobb, vi är inte vilken arbetsplats som helst. Vi jobbar som en familj i vårt gemensamma hem.

Vår resa för att utveckla både fastigheterna och vår personliga utveckling är något vi gör tillsammans. Med gemensamma mål och visioner ska vi bli Sveriges bästa fastighetsbolag för våra hyresgäster. Vill du vara med och växa på vår resa dit? Skicka in en ansökan till oss och låt oss se om vi har något som passar just dig!