Falbofastigheter logo

Är du vår nya medarbetare?

Är du intresserad av att bli en del av vårt team på Falbo Fastigheter? Vi söker ständigt efter nya medarbetare som delar vår passion för att skapa trivsel och gemenskap. Utforska våra lediga tjänster och bli en del av vår växande organisation. Läs mer om våra karriärmöjligheter och ansök idag för att ta nästa steg i din karriär med oss på Falbo Fastigheter.

Får vi chans på dig?

Hur ska vi övertyga dig om att vi inte är som andra fastighetsbolag? Utöver att vi ständigt utvecklas och blir större både inom kommersiella fastigheter men också inom bostäder så älskar vi att utveckla våra medarbetare. För oss handlar det inte bara om objekt vi förvaltar utan om kundkontakten med våra hyresgäster, vi jobbar för att göra deras hem till en bättre plats.

Vi söker alltid engagerade personer

Erfarenhet, kompetens? Visst är det bra, men vi är inte som andra fastighetsbolag. För oss är det viktigast att du har hjärtat på rätt ställe, att du engagerar dig i både fastigheterna och människorna som befinner sig i dem. Framförallt att du älskar det du gör. Du är aldrig ensam hos oss, vi jobbar som ett team och vi tror att alla människor kan lära sig kompetens och få erfarenhet på vägen. Hjärtat i vårt fastighetsbolag är våra anställda, vi vill du bli en av oss?

Varför Falbo fastigheter?

För att vi älskar vårt jobb, vi är inte vilken arbetsplats som helst. Vi jobbar som en familj i vårt gemensamma hem. Vår resa för att utveckla både fastigheterna och vår personliga utveckling är något vi gör tillsammans. Med gemensamma mål och visioner ska vi bli Sveriges bästa fastighetsbolag för våra hyresgäster. Vill du vara med och växa på vår resa dit? Skicka in en ansökan till oss och låt oss se om vi har något som passar just dig!

Ansök idag!

Vill du bli en del av vårt dedikerade team på Falbo Fastigheter? Vi välkomnar spontana ansökningar från individer som delar vår vision och passion för att skapa trivsel och gemenskap. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma framtidens Falköping, är du varmt välkommen att göra din spontana ansökan här. Berätta mer om dig själv, dina kompetenser och varför du skulle vara en tillgång för vårt team.
Vi ser fram emot att höra från dig och eventuellt välkomna dig som en ny medlem i Falbo Fastigheter!